Flytten till en ny bostad kan vara en stressig och krävande uppgift. Använd dessa packinstruktioner för att underlätta processen och säkerställa att dina ägodelar anländer i samma skick som de lämnade ditt gamla hem, är det viktigt att packa saker rätt. Här är en steg-för-steg guide till packningen för en flytt.

  1. Packa allt som får plats i en kartong: Försök att packa så mycket som möjligt i kartonger för att göra det lättare att flytta och organisera.
  2. Packa inte för tungt: Försök att inte packa för mycket vikt i varje kartong eftersom det kan leda till skador på innehållet eller på kartongen själv.
  3. Porslin och glas: Tallrikar bör ställas på högkant medan glas bör läggas ner, inslagna i silkespapper för att undvika skador.
  4. Rulla och bunta: Mattor och längre föremål som gardinstänger och kvastar bör rullas eller buntas ihop för att göra dem enklare att bära och förvara.
  5. Töm lådor och skåp: Se till att alla lådor och skåp är tomma och låsta, och samla in nycklarna så att de inte går sönder under transporten.
  6. Tavlor och speglar: Tavlor och speglar bör packas in i bubbelplast och tejpas med ett kryss över glaset för att skydda dem under transporten.
  7. Sladdar och elektronik: Se till att alla sladdar till elektronik som TV, video, stereo, etc. är kopplade ur och rullade ihop, fästa med snöre eller tejp.
  8. Lösa hylldelar: Ta ner lösa hylldelar, tavlor och speglar, och tejpa eller knyt ihop dem för att säkerställa deras säkerhet under transporten.
  9. Märkning av kartonger: Märk varje kartong med en märklapp på kortsidan och skriv aldrig direkt på kartongen.
  10. Stapelpackning: Packade kartonger bör staplas tre och tre på höjden, med den tyngsta kartongen överst för att underlätta transporten.

Flyttningen är en stor process och förberedelse är nyckeln till en smidig och stressfri flytt. Det är viktigt att packa sina saker på rätt sätt för att säkerställa att de inte skadas under transporten.

När det gäller packning av kartonger, är det viktigt att se till att allt som får plats i en kartong packas in i en kartong. Detta förhindrar onödig skada och gör det enklare att hitta saker när du har flyttat till din nya plats. Det är också viktigt att inte packa för tungt, så som att lämna halva kartongen för lättare föremål som kläder, kuddar osv.

Viktigt är också att packa känsliga föremål som tallrikar och glas på rätt sätt. Tallrikar bör ställas på högkant och glas läggs ner, inslagna i silkespapper för att undvika rester av trycksvärta på porslinet. Mattor, skidor, gardinstänger och kvastar bör rullas ihop och buntas för en enklare transport.

Det är också viktigt att tömma alla lådor och skåp och låsa dem för att förhindra skador under transporten. Och tavlor och speglar bör packas in i bubbelplast och tejpas med maskeringstejp över glaset.

Alla elektriska föremål som TV, video, stereo mm bör kopplas ur och rullas ihop, fäst med snöre eller tejp. Lösa hylldelar, tavlor och kristallkronor bör tas ner och tejpas eller knytas ihop för en säker transport.

Varje kartong bör märkas med en märklapp på kortsidan för enkel hantering och förvaring. Kartongerna bör staplas tre och tre, med den tyngsta överst för att underlätta vid flytten.

Genom att följa dessa enkla packinstruktioner kan du säkerställa att din flytt går smidigt och att dina saker är skyddade under transporten. Och du kan fokusera på andra aspekter av flytten och förbereda dig för din nya bostad.

Återlämnande av kartonger
Före återlämnande, vik ihop kartongerna och all märkning på kartongerna måste avlägsnas innan de återlämnas.

LÅT OSS KONTAKTA DIG!

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Kontakta oss