Flyttfirma Vellinge som erbjuder lite mer

Buen Perro Transport AB är din flyttfirma Vellinge som erbjuder kundanpassade flytt & logistiklösningar till privatpersoner och företag som kräver lite mer.

Mer

Service

Vi engagerar oss för att leverera bästa tänkbara service vid varje tillfälle.

Mer

Hjärta

Vi väljer att se positivt på våra utmaningar och sprider glädje genom vårt sätt att möta kunden.

Mer

Ansvar

Vi tar ansvar igenom hela kedjan och levererar det vi lovat.

Din Flyttfirma i Vellinge

Letar ni efter flyttfirma Vellinge?

När du behöver en riktigt bra flyttfirma i Vellinge ska du kontakta Buen Perro. Vi är verksamma i Vellinge, på näset och resten av Skåne. Vi är en modern och flexible flyttfirma som sätter kunden i första rummet, med marknadsmässiga priser och miljötänk hela vägen.

Vill du veta vad din flytt kommer kosta så fyll i vårt formulär för flyttoffert, så återkommer vi med ett pris till er.

Fyll i vår flyttoffert fomulär här eller kontakta oss på info@buenperro.se eller 040-100 199 för en kostnadsfri offert idag!

Buen Perro Transport AB
Buen Perro Flytt

FLYTT I VELLINGE

Det kvittar om du har en mindre lägenhet eller eller ett stort slott på 400 kvm. Buen Perro har den erfarenhet som behövs för att göra din flytt i Vellinge lyckad.

Vi kan hjälpa er med hela flytten, från packning till flyttstädning, eller bara med de stora tunga möblerna. Ni bestämmer själva hur mycket hjälp med er flytt ni vill ha.

Vi lever på vårt goda rykte och sätter stor heder i att lyssna till våra kunders behov och önskemål. Trygghet och säkerhet kommer alltid i första rummet för en seriös flyttfirma som Buen Perro

BOKNING DYGNET RUNT

Fyll i en flyttförfrågan direkt på hemsidan dygnet runt, så återkommer vi till dig snarast.

För de som vill ha lite mer personlig service ring vårt kontor på 040-100 199 vardagar 08-16

FRI AVBOKNING

Ibland måste man avboka eller ändra sin bokning. Hos Buen Perro kan du göra det fritt fram till 48 timmar innan din flytt.

Alltid helt kostnadsfritt!

ALLTID FÖRSÄKRAT

Buen Perro har alla tillstånd och försäkringar som krävs, vilket gör din flytt säker även om olyckan är framme!

Buen Perro har Ansvarsförsäkring och Yrkestrafiktillstånd

Flyttfirma Höllviken
Flyttfirma Vellinge
Flyttfirma Malmö

KONTORSFLYTT I VELLINGE

Dags för ert företag att flytta? 

En kontorsflytt är ett projekt som kräver delikat hantering och planering. Buen Perro är en erfaren och trygg partner i er företagsflytt!

Buen Perro Transport hjälper allt från små firmor till stora företag att flytta till nya lokaler inom Vellinge och resten av Skåne

Kontakta Buen Perro för en offert på er kontorsflytt idag!

info@buenperro.se eller 040-100 199

Buen Perro Kontorsflytt
KONTORSFLYTT VELLINGE
Buen Perro Flyttpackning
PACKNING AV FLYTT

PACKNING & EMBALLERING

Vi erbjuder självklart inte bara flytt, utan även packning och andra tjänster för att kunna erbjuda en komplett flytt.

Vill ni packa själva, går det lika bra att köpa material av oss.

Kontakta oss idag för mer information!

FLYTTSTÄDNING

Vi lovar en flyttstädning med hög kvalité, noggrannhet och framförallt hög service. Våra flyttstädningar bygger på mäklarsamfundets lista över vad som bör ingå i en flyttstädning. 

Vi garanterar att arbetet blir utfört rätt och i tid, samt att den nyinflyttade är nöjd.

Flyttstädning Vellinge
Magasinering och förvaring

MAGASINERING & FÖRVARING

Hyr ditt magasin i Vellinge hos oss! När vissa saker inte riktigt passar in i ditt hem just nu kan vi hjälpa till.

Vi magasinerar små och stora möbler, hela bohag, företagsinventarier och säsongsmaterial av alla slag i våra magasin i Vellinge.

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker så varsamt som möjligt. Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra rutiner och bra försäkringar. Buen Perro har alla försäkringar och tillstånds som krävs, och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vid magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering

Tips inför att anlita flyttfirma

Läs gärna Konsumentverkets tips för att anlita en flyttfirma om du känner dig osäker, eller ring oss så guidar vi dig igenom processen.

https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/tips-infor-att-anlita-flyttfirma/

Din flytt är i säkra händer med Vellinges bästa flyttfirma

Söker du en pålitlig och serviceinriktad flyttfirma i Vellinge? En flyttfirma som kan anpassa sig efter just dina behov och som hjälper till att göra din flytt smidigare och trevligare? Då har du hittat rätt. Med Buen Perro Transport som din flyttfirma får du en bättre flyttupplevelse.

Låt oss hjälpa dig med de tunga möblerna och alla flyttlådor, så kan du fokusera på allt det roliga med att flytta istället.

Alla uppgifter inför en flytt kan göra vem som helst stressad. Du ska hinna rensa och packa allt, nya möbler ska kanske köpas? Samtidigt måste kanske den nya bostaden fixas innan ni kan flytta in? Elavtal skall avslutas, internet beställas etc etc. När det väl är dag att börja flyttpacka och flytta är man redan helt stressad och energin helt slut. Det är just därför du ska anlita en flyttfirma när det är dags att flytta. Låt oss sköta det tunga och jobbiga.

Med den erfarenhet vi har som flyttfirman i Vellinge har vi verkligen lärt oss vad som är viktigt i en flytt. Vi ser till att dina saker transponeras tryggt och kommer fram säkert och välbehållna till din nya adress. Hör av dig till oss så kommer vi tillsammans överens om en lösning som passar just dig och din flytt, samt offert och tidsplan.

Som flyttfirma är servicen en av våra viktigaste fokuspunkter. Vi hjälper dig i Vellinge med din flytt utifrån dina behov, oavsett hur stor eller liten flytt du ska genomföra. Vi arbetar med olika sorts flyttningar, allt från bohagsflytt, företagsflytt eller magasinering så hjälper vi till, så att du kan fokusera på annat. Vi packar ner, emballerar, transporterar och packar upp igen, och säkerställer att allt är i det skick som du förväntar dig.

Vår flyttfirma har kontor i Vellinge men kör det du behöver flytta i hela Sverige. Så ska du flytta inom Vellinge eller härifrån är det bara att höra av dig till oss. När du vänder dig till oss på Buen Perro Transport ingår alltid en gratis offert. Därefter kan vi gå vidare med din flyttning. Vi har både utrustningen och erfarenheten som krävs för att din flytt ska bli så smidig som möjlig. Hör av dig till oss så går vi tillsammans igenom hur din nästa flytt kommer att se ut.

Buen Perro Transport utför alla slags transporter och tar flyttuppdrag för både privatpersoner, företag och organisationer.

Vi hjälper dig genom hela din flytt, från kostnadsfri besiktning till färdigställd inflyttning i nytt boende eller nya lokaler.

För oss är ingenting omöjligt, vi ser till att era saker kommer dit de ska tryggt, säkert och i tid.

Vår affärsidé är enkel, välj oss som flyttfirma så vet du att ditt bohag är i trygga händer oavsett mängden tillhörigheter och vart i Sverige du ska flytta.

Vi har kontor i Malmö och kör i hela Sverige. Men vi hjälper kunder i hela Skåne, tex Vellinge, Höllviken, Lund & Helsingborg

LÅT OSS KONTAKTA DIG!

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Kontakta oss